Arme vrouw klaagt erover dat ze van haar partner een kruiwagen, toiletbril en bakstenen kreeg voor Kerstmis.

Kerstmis is een tijd van geven, maar soms zijn de cadeautjes niet meteen wat je verwachtte.

Dat gevoel kent Jayne Herbert maar al te goed en zegt dat ze heeft opgegeven om uit te kijken naar wat haar partner haar zal geven.

Ze zegt dat John Nettleton (72) de slechtste persoon ooit is in het kopen van kerstcadeautjes nadat ze tijdens hun 12-jarige relatie constant teleurgesteld achterbleef. Doorheen de jaren pakte de 63-jarige vrouw een toiletbril uit, een kruiwagen, bakstenen en werkschoenen met stalen tip.

John van zijn kant dringt erop aan dat zijn cadeautjes altijd praktisch en erg betekenisvol zijn omdat ze haar leven gemakkelijker maken.

Jayne vertelde: “John koopt me altijd de slechtste kerstcadeautjes ter wereld. Elk jaar zit ik te wachten hoe hij slechter kan doen dan voordien. Ik vraag om parfum, of iets leuk dat ik niet voor mezelf zou kopen, maar elk jaar blijf ik teleurgesteld achter.”

“Ooit kocht hij me een toiletbril omdat mijn zus de onze kapot had gemaakt en de bril ging niet goed meer naar beneden”, klaagde ze.

John antwoordde: “Ik ben door en door praktisch! Ik koop de cadeaus doorgaans omdat ze in onze projecten passen – zo kocht ik de kruiwagen omdat ik een vijver aan het aanleggen was en we er eentje nodig hadden.”

De vrienden van Jayne en John zien er de humor wel van in en kunnen nauwelijks wachten om te weten wat Jayne dit jaar zal krijgen. Jayne getuigde: “Kerstmis is gevuld met telefoontjes van vrienden en familie om te vragen wat ik dit jaar gekregen heb.”

Wat vind jij van de cadeautjes van deze man? En wat is het slechtste kerstcadeau dat jij ooit gekregen hebt? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Sun en Mercury Press