Groep maakt badparel van 900 kg en dropt het in zwembad gewoon om het te zien bruisen

Er gaat niets boven lekker relaxen in een warm bad. Een paar kaarsjes, een thee of glas rode wijn, en chillen in het warme water.

Badparels zijn een aangenaam item dat de laatste tijd erg populair is. Er is voor iedereen wat wils.

Als je een beetje handig bent, kun je ze zelfs zelf maken. De materialen zijn best eenvoudig en het is helemaal niet duur.

Het moeilijkste en meest cruciale onderdeel is de techniek. Als je niet de goede touch hebt, eindig je met badkruimels in plaats van parels.

De drie voornaamste ingrediënten zijn bakpoeder, citroenzuur en maïzena – dingen die je misschien gewoon thuis hebt liggen. Uiteraard heb je ook een geurolie nodig en een beetje voedselveilige kleurstof die jouw of je bad geen onnatuurlijke kleur geven.

Eens je de ingrediënten hebt, meng je een deel maïzena, een deel citroenzuur en twee delen bakpoeder. Nadat je de ingrediënten voorzichtig gemengd hebt, doe je het mengsel in een mal en laat het drogen.

Het is niet zo moeilijk, en niet duur – tenzij je een normale badparel te gewoontjes voor je is.

Een groep wilde kijken wat er zou gebeuren als ze een badparel voor een zwembad zouden maken. Ze mengden grote hoeveelheden ingrediënten en goten het in een gigantische mal. Toen ze klaar waren hadden ze een gigantische badparel – eentje van 900 kg om precies te zijn. De parel leek meer op een kleine planeet dan wat anders.

Ze rolden het in het zwembad en dan kon het borrelen beginnen! Het hele zwembad veranderde van kleur en werd een grote spa!

We zouden niet graag in de schoenen staan van diegene die het zootje achteraf moest schoonmaken. Maar ondertussen was het best gefascineerd om de gigantische badparel te zien oplossen!

BEKIJK DE VIDEO HIERONDER EN DEEL DIT MET JE VRIENDEN!

Bron en afbeeldingen: Western Journal