Drie kinderen overlijden nadat ze in een diepvries gevangen kwamen te zitten.

Drie jongen kinderen stikten dood nadat ze gevangen kwamen te zitten in een diepvries in het noorden van Florida.

De kinderen – een 1-jarig meisje, een 4-jarig meisje en een 6-jarige jongen – waren zondag buiten aan het spelen in een tuin in Suwannee County. Ze klommen in het toestel toen de moeder van de 4-jarige, die op hen paste, even naar de wc ging.

Afbeelding weergeven op Twitter

Stephen Jiwanmall@SteveJiwanmall

Tragedy strikes Live Oak. Three young children died after getting trapped inside a freezer at this home.

Andere Tweets van Stephen Jiwanmall bekijken

Het toestel, dat niet aangesloten was, was onlangs naar het huis gebracht, maar werd nog niet naar binnen verhuisd. De moeder was 10 tot 20 minuten binnen.

De plaatselijke politie zei dat de vrouw en de grootmoeder van de andere kinderen het domein panisch begonnen af te zoeken toen ze de kinderen niet konden vinden. Toen ze de diepvries openden, ontdekten ze de kinderen die niet meer ademden. De vrouwen begonnen hen te reanimeren en belden de hulpdiensten.

Afbeelding weergeven op Twitter

Amber Krycka

@AmberANjax

This is the freezer where deputies say three young children were trapped, at least 45 minutes, before being found unresponsive.

Andere Tweets van Amber Krycka bekijken
De politie lichtte de jeugdbescherming in, maar er is geen sprake van opzet. Er werden autopsies uitgevoerd. De identiteit van de kinderen werd niet bekendgemaakt.

Volgens de wet in Florida is het verboden om diepvriezers, wasmachines en andere toestellen achter te laten om dood door verstikking bij kinderen te voorkomen. Maar de politie zegt dat ze eraan twijfelen of deze wet hier van toepassing is omdat de diepvries bedoeld was om in het huis geïnstalleerd te worden.

DEEL DIT BERICHT ALS OOK JIJ DIT ZO’N TRAGISCH VERHAAL VINDT.

Bron en afbeeldingen: BuzzFeed News

,