De “neusverwarmer” is de leukste, nieuwe trend voor dit winterseizoen.

Of je het nu wil of niet, een ding is zeker: de dagen worden korten en de nachten langer. Dat wil zeggen dat de winter voor de deur staat. Binnenkort zullen we ons weer lekker warm induffelen met mutsen, sjaals, dikke jassen en handschoenen. Maar deze winter komt daar nog een nieuw item bij: de neusverwarmer!

En wie heeft er tijdens de winter geen last van een koude neus? Daar bestaat dus nu met de neusverwarmer een ideale oplossing voor. Etsy biedt neusverwarmers aan in alle mogelijke formaten en kleuren. Je kunt kiezen uit ongeveer 50 verschillende modellen. Er zijn neusverwarmers in de vorm van schaapjes, varkentjes of kuikentjes, maar er zijn ook eenvoudige modelletjes in de meest uiteenlopende kleuren.

Neusverwarmers zijn een praktische en leuke manier om je neus warm te houden bij vriestemperaturen. Met twee lussen breng je ze comfortabel en eenvoudig aan achter je oren zodat ze goed blijven zitten.

Ondertussen wordt er alvast laaiend enthousiast gereageerd op dit nieuwste item voor de winter. Er zijn zelfs mensen die de neusverwarmer gebruiken om hun neus tijdens het slapen lekker warm te houden. Anderen vinden het maar een raar zicht, maar je kunt de neusverwarmer ook gewoon verbergen achter een sjaal. Zo ziet niemand het, maar blijft je neusje toch warm.

Wat vind jij van deze trend? Iets voor jou of iemand die je kent? Laat van je horen in de reacties en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Website Etsy