Vrouw Wilde Testen Of Haar Man Vreemdging, Dus Deed Ze Dit…

Een achterdochtige vrouw wilde weten hoe haar man zou reageren als ze plotseling vertrok. Het loopt immers niet lekker met hun relatie en ze verveelt zich al een tijdje. Soms heeft ze het vermoeden dat hij haar voor lief neemt. Ze besluit om haar man eens flink te testen. Zou hij haar opbellen om te vragen wat er aan de hand is? Of zou hij misschien vertrekken naar een andere vrouw? Ze nam de proef op de som en besloot om een afscheidsbriefje naar haar man te schrijven. In het briefje schrijft ze dat ze een beetje moe van hem wordt en niet meer met hem wil samenwonen. Ze legt het briefje neer en verstopt zich onder het bed. Nu is het maar wachten geblazen…

Even later komt haar man thuis. Hij zag het briefje liggen en begon het te lezen. Vervolgens begint hij vrolijk te zingen en te dansen. Hij trekt chique kleren aan, maakt zijn haar in orde, spuit flink wat parfum op en pakt zijn telefoon. Zijn verstopte vrouw onder het bed hoort hem een telefoontje plegen.

“Hoi schatje, ik heb me net omgekleed en ik kom nu naar je toe. Die trut is er eindelijk achter dat ik vreemd ga. Ze is vertrokken! Het was zo’n fout om met haar te trouwen. Wat ben ik blij dat ik nu van haar af ben. Ik wou dat ik je eerder had ontmoet. Ik zie je zo!”

De vrouw onder het bed voelde tranen opkomen. Ze kookte van woede maar ze kon niks zeggen, zo boos was ze. Plotseling hoort ze dat haar man een la opentrekt. Hij pakt er een pen uit en schrijft iets op het briefje. Dan vertrekt hij uit het huis.

De vrouw klimt onder het bed vandaan en loopt naar het briefje om te kijken wat hij erop heeft geschreven. Dit is wat er stond. “Je voeten staken onder het bed uit, slimmerik. Ik ben even boodschappen doen. Tot zo!”