Famke Louise: Ronnie en ik zijn écht een setje, maar wonen niet samen:

Vrijdag zetten Famke Louise en Ronnie Flex de muziekvideo van hun kerstsingle “Alleen Door Jou” online en het is best een heftige clip.

Famke en Louise kozen voor een opvallende setting: het AVRI Bloem- en Tuincentrum in Oosteind. Daar waren ze erg verrast toen manager Ali B. hen vorige week woensdag opbelde met de vraag of ze de video in hun centrum konden opnemen. Enkele dagen later stond er een 50 man sterke filmploeg in de winkel, verklaarde Jon van der Avoird van AVRI aan Omroep Brabant.

De video is best heftig, met alle pikante en ietwat choquerende elementen die je van een rapvideo mag verwachten. Ze wordt de Kerstman onder schot gehouden en ontstaat er zelfs een heus voedselgevecht. Dat zorgde voor een grote puinhoop in de winkel en van der Avoird geeft aan dat ze dat “liever anders hadden gezien.”

Niettemin zijn ze bij het tuincentrum erg vereerd dat hun winkel werd uitgekozen voor de opnames. Al zouden ze de volgende keer misschien liever een charmezanger zien, grapte van der Avoird nog.

Bekijk de video hieronder en laat ons weten wat je ervan denkt. DEEL dit met je vrienden die dit ook absoluut gezien moeten hebben!

Bron en afbeeldingen: Omroep Brabant en YouTube