Fietser die ’s nachts minstens 11 vrouwen op hun billen sloeg moet niet naar de gevangenis.

Een man met de bijnaam “de billenslager van Brighton” omdat hij vanop zijn fiets vrouwen op hun billen sloeg, hoeft niet naar de gevangenis nadat de rechter hem vertelde dat hij geen Engels sprak en mentale gezondheidsproblemen heeft.

Constantin Barbutu (22) sloeg of greep de billen van vrouwen terwijl ze op straat wandelden, alvorens snel weg te fietsen.

Vorige week verscheen de Roemeense afwasser voor de rechtbank in het Verenigd Koninkrijk, waar hij een voorwaardelijke gevangenisstraf van 12 maanden kreeg. Hij bekende 11 feiten van seksuele aanranding.

Rechter David Rennie zei dat hij aan een effectieve gevangenisstraf ontsnapt omdat hij mentale gezondheidsproblemen heeft en geen Engels praat. Hij zei: “Je veroorzaakte heel wat angst en opschudding. Ze deden gewoon hun ding en ze verdienden het om met rust gelaten te worden.” De rechter zei dat de slachtoffers de aanvallen als “traumatisch, angstaanjagend en beangstigend” ervoeren.

Constantin viseerde vrouwen die alleen over straat liepen en zou hen op zijn fiets langs achter aanvallen. De aanvallen vonden plaats tussen september 2016 en februari 2017. Hij benaderde vrouwen op zijn fiets en sloeg hen vervolgens op hun achterwerk, waarna hij er weer snel vandoor ging.

De verdediging van de man zei dat Constantin, die samenwoont met zijn vriendin, aan intellectuele achterstand lijdt en hulp nodig had eerder dan opsluiting.

WAT VIND JIJ HIERVAN? LAAT VAN JE HOREN IN DE REACTIES EN DEEL DIT BERICHT MET JE VRIENDEN!

Bron en afbeeldingen: Daily Mail

.