Man neemt alternatieve weg naar werk en hoort vreemde geluiden in bosjes. Wat hij onder bladeren vindt, is choquerend.

Het is onbegrijpelijk hoe een moeder van een baby kan bevallen en het kind dan gewoon achterlaat. Er zijn uiteraard heel wat redenen waarom een moeder zoiets zou kunnen doen. Misschien is ze bang van haar familie, of is ze mentaal ziek en niet in staat om voor het kind te zorgen.

We weten wellicht nooit waarom deze moeder deed wat ze deed, maar gelukkig voor dit kleine meisje kent dit verhaal een happy end.

Een man was te voet onderweg naar het werk in Chelyabinsk in Rusland toen hij besloot om een binnenweg te nemen. Hij wandelde door het bos langs de stad toen hij een vreemd geluid hoorde.

Nieuwsgierig trok hij op onderzoek uit en wat hij vond maakte hem misselijk.

Op een hoopje bladeren met een heleboel mieren lag een drie dagen oude baby. Haar navelstreng hing nog aan haar lichaampje en haar huid was rood en gezwollen van de mierenbeten.

De man pakte de baby snel op en belde een ambulance. De politie zegt dat hij het meisje precies op tijd gevonden had.

Hoewel de baby er slecht aan toe was, konden de dokters haar toestand stabiliseren. Verwacht wordt dat ze helemaal zal herstellen.

In Rusland wordt nu ook gepleit voor de installatie van zogenaamde babyluikjes waar wanhopige moeders hun baby’s op een veilige manier kunnen achterlaten.

DEEL dit verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: So Share This