Meisjes treiteren zwaarlijvige kerel in McDonald’s. Seconden later slaat karma met volle kracht terug.

Er bestaan verschillende redenen en oorzaken waarom sommige mensen aan overgewicht lijden. Ongeacht wat de reden ook is, het is niet aan anderen om mensen te bekritiseren en te veroordelen. Als je niets aardigs te zeggen hebt, zwijg dan. Maar het lijkt erop dat niet iedereen deze basisregel kent of lijkt te willen volgen.

In deze virale video zien we hoe twee jonge meiden een zwaarlijvige kerel in McDonald’s pesten. De meisjes praten eerst onderling en hebben het erover hoe walgelijk de kerel voor hen wel is. Maar dan wenden ze zich tot hem en zeggen hem “dat hij al dik genoeg is” en dat hij geen fastfood zou mogen eten. Ze gaan zelfs zo ver met hem te zeggen dat hij helemaal niet zou mogen eten.

Uiteraard is het allemaal opgezet spel – het maakte namelijk deel uit van een sociaal experiment van het YouTube kanaal Troll Station, verklaart The Sun.

Het is aan ons allen om pesten een halt toe te roepen door in te grijpen wanneer je er getuige van bent.

Na een tijdje van verbaal misbruik schiet een man ter verdediging van de zwaarlijvige kerel. Hij is helemaal niet onder de indruk van het gedrag van de meisjes.

Bekijk de video hieronder en DEEL dit met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Newsner