Zoontje stamelt: "Kloe. In. Wasmachine." Papa rent als gek naar beneden

Ouders zijn goed ingelicht over de gevaren van kleintjes rond zwembaden, kachels en andere gevaarlijke spullen. Maar een moeder leerde op de harde manier dat ook gewone huishoudelijke apparaten fataal kunnen zijn.

Lindsey McIver, een erkende verpleegster, aarzelde aanvankelijk om haar vreselijke verhaal met andere moeders te delen. Ze was namelijk bang dat anderen haar zouden beschamen. Maar ze besloot het toch te doen om potentieel levens te redden.

Denkend aan wat er had kunnen gebeuren met haar kleine meid doet haar nog altijd huiveren. Dankzij haar dappere vierjarige zoon die haar alarmeerde over de gevaarlijke situatie, is haar driejarige dochter Kloe vandaag nog in leven.

De wasmachine van de familie was stuk, dus besloot de echtgenoot van Lindsey om een nieuwe wasmachine te kopen. Het was een van de nieuwste en modernste toestellen en ze konden niet wachten om het te proberen.

Ze installeerden de wasmachine terwijl de kinderen toekeken, en hadden hen gewaarschuwd om het niet aan te raken.

Maar de volgende ochtend werd hun zoon snotterend wakker. Hij was compleet overstuur en bijna onmogelijk om te begrijpen.

Toen ze eindelijk begrepen wat hij wilde zeggen, sprong de echtgenoot van Lindsey uit bed en rende naar beneden. Hij zei: “Kloe. In. Wasmachine.”

Ze renden naar de kelder waar het toestel stond en troffen de kleine Kloe opgesloten in de luchtdichte wasmachine aan die aan het ronddraaien was en zich snel met water vulde. Ze schreeuwde, maar er kon geen geluid gehoord worden.

“We konden het snel stoppen en de deur openen en haar eruit halen. Naast een paar kleine builen op haar hoofd en natte kleren, stelde ze het goed. We weten dat we gezegend zijn en moeten God bedanken dat we onze lieve dochter nog hebben.”

Lindsey en haar echtgenoot konden niet geloven dat hun gloednieuwe wasmachine bijna fataal was voor hun dochter. Opdat het nooit meer zou kunnen gebeuren, installeerde het koppel een kinderslot dat voorkomt dat de wasmachine kan starten en het sluiten van de deur tegenhoudt.

De moeder uit Colorado hoopt dat anderen leren uit haar schokkende ervaring en niet dezelfde vergissing begaan. Godzijdank was de broer van Kloe bij haar en haar leven redden!

DEEL DEZE WAARSCHUWING MET ALLE OUDERS VAN KLEINE KINDEREN!

Bron en afbeeldingen: ShareTap