Nerveuze 13-jarige transformeert in zo’n rockster dat Howie niet anders kan dan op golden buzzer te smashen.

Tiener zijn is hard werk! Je moet niet alleen op school je hoofd boven water zien te houden, maar je moet ook door de woelige zeeën van hormonen, verliefdheden, zeurende ouders en vervelende broers en zusjes navigeren. Hoewel de 13-jarige Courtney Hadwin met al de gebruikelijke tienerproblemen moet afrekenen, heeft ze ook nog een andere opdracht op haar lijstje: America’s Got Talent winnen! De getalenteerde tiener bracht elk beetje vrije tijd door met het oefenen voor haar auditie en wachtte in spanning op de grote dag. Ze had maar een kans om de harten van de juryleden te veroveren – en ze wist precies hoe ze dat zou doen!

De slanke tiener stond voor de juryleden en gaf een korte, bevende introductie over zichzelf en haar hobby’s. Nadat ze Courtney succes hadden toegewenst, werd het publiek stil. Het was tijd voor Courtney om te schitteren! Van zodra “Hard To Handle” van The Black Crowes weerklonk, sprong de energieke tiener in actie. Haar krachtige, onberispelijke stem vulde de zaal en de juryleden waren omver geblazen. Het laatste wat ze verwacht hadden, was dat Courtney zo’n optreden zou brengen!

Van zodra Courtney klaar was, konden de juryleden hun bewondering niet onderdrukken. Iedereen deelde hun opmerkingen – maar het was duidelijk dat een bepaald jurylid helemaal in de wolken was van de unieke flair van Courtney. Howie Mandel was diep onder de indruk van het dappere optreden van de tiener en dat wilde hij haar tonen! Dus reikte hij zijn hand naar de andere kant van de tafel en deed het ondenkbare!

Bekijk het verbluffende optreden van Courtney hieronder en DEEL dit talent met de wereld!

Bron en afbeeldingen: FaithTap