Papa verrast 2-jarig dochtertje tijdens laatste dag chemo met nieuwe jurk en “vader-dochter dansje.”

Het is al moeilijk genoeg wanneer je kleintje de griep heeft. Hoe verschrikkelijk moet het dan zijn om je kind tegen kanker te zien vechten? We kunnen ons de hartzeer nauwelijks voorstellen. Maar ziekenhuizen zijn gevuld met jonge kankerpatiënten en hun ouders. Ze vechten elke dag om erdoor te komen.

Chemotherapie is voor volwassenen een vreselijke procedure. Het doet dingen met je lichaam die niemand wil meemaken. De kinderen die chemotherapie moeten ondergaan, zijn de sterkste ter wereld.

De kleine Phoenix Thompson uit Georgia in de VS is zo’n kind. Phoenix is amper twee jaar oud, nog maar een baby, en toch moet ze al chemotherapie ondergaan nadat ze de diagnose van bloedkanker kreeg.

Daarbovenop heeft het lieve meisje ook MDS. MDS is een geheel van aandoeningen die het bloed aantasten. Haar GoFundMe pagina legt uit: “Wanneer kinderen MDS hebben leidt het ertoe dat het beenmerk niet normaal werkt. Het maakt abnormale bloedcellen aan en maakt niet genoeg bloedcellen aan.”

Phoenix heeft vier broers en zussen. Haar ouders, Brett en Christina Thompson, werken naast de opvoeding van hun andere kinderen hard om voor hun zieke dochter te zorgen.

Phoenix rondde onlangs haar eerste ronde agressieve chemotherapie af. Om deze mijlpaal te vieren, verraste haar vader zijn dochter op een erg bijzondere manier. Vader Brett kwam gekleed in pak en das opdagen in het kinderziekenhuis van Atlanta.

Hij had een verpleegster gevraagd om haar een nieuwe jurk aan te trekken, zodat ze bij zijn aankomst klaar zou zijn.

De beelden die dan ontstaan zijn gewoonweg onbetaalbaar. Kijk maar eens als ze dansen op “My Little Girl” van Tim McGraw.

Bekijk de hartverwarmende video hieronder en DEEL dit bericht om deze familie een hart onder de riem te steken!

Bron en afbeeldingen: Western Journal